Morren Import

Sinds 1 februari 1992 is Morren Import de enige officiële importeur van Hagon Shocks in Nederland.

Wij leveren schokbrekers in een groot aantal lengtes en dempingzwaarte’s waarmee bijna alle motoren met stereoshocks, van klassiek tot supersport, kunnen worden uitgerust. Hagon Shocks heeft op dit moment zo'n 500 monoshocks in het assortiment, dat continu aangevuld wordt met de laatste modellen.  

Daarnaast zijn nu ook zeer progressieve voorvorkveren uit voorraad leverbaar voor vrijwel alle motoren. Deze voorvorkveren worden geleverd met bijbehorende olie.

Schokbrekers worden geleverd aan alle 'eerlijke' motorzaken in Nederland. Vandaag besteld, morgen bij uw dealer!

Onze zaak in Barneveld is van maandag tot en met zaterdag geopend. Gelieve te bellen voor een afspraak. Tel: 0342-490580.

Wij versturen niet aan particulieren.

 

Hagon Products Ltd.

www.hagon-shocks.co.uk

 

Morren motorcycles - Is per 26 januari 2018 gestopt met bestaan.


Morren motorcycles levert onderdelen voor klassieke Engelse motoren met als specialiteit de Triumph Twins & Triples tot bouwjaar 1987. Als ex Triumph-Meriden dealer hebben wij naast de opnieuw gemaakte onderdelen een zeer grote voorraad "new old stock". Ook op voorraad zijn Hagon shocks, Lucas delen, Amal carburateurs, Lockheed brakes, Doherty parts, Toga en Dunstall uitlaten, Megatondempers, Quaker State olie, Avon banden etc.
Verder "Special & Racing parts, Norman Hyde delen, Rob North frames, Newby en Hayward beltdrives, Morgo pompen, Boyer ontstekingen etc. Ook maken wij speciale onderdelen en doen aanpassingen aan meerdere opnieuw gemaakte onderdelen welke niet voldoen aan onze kwaliteitsnormen.

In tegenstelling tot Morren Import zijn wij beperkt open en is Morren motorcycles geen groothandel en levert dus wel een particulieren.

 
Email: triumph@morren-barneveld.nl

 

 

Morren Import

Bloemendaallaan 54

3771 HW Barneveld


Tel 0342-490580

Fax 0342-450992